cerita wayang bahasa jawa: Berita Jawa

Kisah Pewayangan Bahasa Jawa | Berita Bahasa Jawa | Artikel Bahasa Jawa | Cerita dan Dongeng Berbahasa Jawa

Tampilkan posting dengan label Berita Jawa. Tampilkan semua posting
Tampilkan posting dengan label Berita Jawa. Tampilkan semua posting

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan 2017: Puluhan Murid Playgroup lan TK Sinau Nandur Sayuran

Pawarta Pendidikan 2017 - 30 murid Play Gruop lan TK El Genio desa Jambidan, Kecamatan Banguntapan, Kabupaten Bantul nekani unut pengemban...

Berita Bahasa Jawa 2017: Pesawat Garuda Kepleset Neng Lanud Adisutjipto

Pesawat Garuda kepleset neng Bandara Adisutjipto, Dina Rabu (1/2/2017) gebug 19.51 bengi. Pesawat kesebut mabur saka Cengkareng nuju Yogya...

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan Terbaru, Ewon Bocah Putus Sekolah

Pawarta bahasa jawa pendidikan terbaru, ewon bocah putus sekolah - Pamerentah Provinsi Lampung taksih gadhah PR ageng ing bidang pamucalan...

Berita Bahasa Jawa Terbaru, Kasus Demam Berdarah

Berita bahasa jawa terbaru, kasus demam berdarah - Katahe pangrekasa demam berdarah taun 2015 nuli dadi piwulang pangaji kanggo Dinas Kese...

Berita Bahasa Jawa Terbaru Januari 2017

Berita bahasa jawa terbaru januari 2016 – Udan es nempuh sakanggonan wilayah Ngayogjakarta, paling utama neng sisih lor. Senajan mengkono ...

Berita Bahasa Jawa, damel Batik Menika Mboten Gampil

Berita Jawa - Mboten dipungkiri batik ngrupikaken warisan budaya Indonesia ingkang sampun dipunkulani dening Unesco. Malah sampun sanguh d...

Berita Bahasa Jawa – Kapolda DIY Ngajak Merangi Teroris

Berita Bahasa Jawa – Kapolda DIY Ngajak Merangi Teroris - Kadadean teror bom neng Jakarta, dina Kamis (14/1) nuli, nggawe Polda DIY dadi l...

Pawarta Basa Jawa Pendidikan – Beban Siswa Saya Abot Mergo Kurikulum 2013

Pawarta basa jawa pendidikan – Beban Siswa Saya Abot Mergo Kurikulum 2013 - Beban siswa wulang tansaya gedhe kanthi pangerepan kurikulum 2...

Contoh Pawarta Berita Bahasa Jawa Teror Bom Jakarta

Contoh Pawarta Berita Bahasa Jawa Teror Bom Jakarta - Kapolda Metro Jaya Irjen Pol Tito Karnavian jero temu pers neng Istana Merdeka Jakar...

Berita Tahun Baru 2016 dalam Bahasa Jawa

Berita tahun baru 2016 dalam bahasa jawa - Sacacah kutha ageng ing rai bumi dinten niki njagi nyambut dalu gantosan taun. Warga ing ka...

Pawarta Bahasa Jawa Kecelakan Mobil Lamborghini

Pawarta bahasa jawa kecelakaan mobil lamborghini - Siji mobil sport merek Lamborghini ngalami kecelakaan karo sepeda montor neng dalan Bou...

Pawarta Bahasa Jawa Kebakaran di Sleman Meningkat

Kadadean kebakaran neng wilayah Kabupaten Sleman ketuk 126 cacah sajrone kurun wayah taun 2015 nganti 4 November iki. Kadadean kobongan any...

Pawarta Peringatan Sumpah Pemuda Bahasa Jawa

Simak pawarta peringatan sumpah pemuda bahasa jawa di bawah ini yang menyajikan berita persiapan peringatan hari sumpah pemuda di wilayah ...

Pawarta Bahasa Jawa | Kebudayaan Jawa Mrihatinke Sanget

Pawarta bahasa jawa kebudayaan - Ilange kabudayan weyan sing kedadean wektu iki ndadekne degradasi moralitas masyarakat Indonesia wektu ik...

Pawarta Bahasa Jawa | Kesenian Wayang Kulit Kedah Diuri-Uri

Pawarta bahasa jawa - kedemenan adhep kesenian wayang kulit butuh disurung. iki ora ucul saka proses regenerasi dalang. Generasi panerus ...

Pawarta Bahasa Jawa | Pendidikan Karakter Mlebu Kurikulum Sekolah Tahun 2016

Pawarta Bahasa Jawa - Wali kutha Bandung Ridwan Kamil ndawuhi Kepala Dinas Pendidikan kutha Bandung supaya nambahi pawulangan anyar ing ku...

Pawarta Bahasa Jawa | Guru Pendidikan Anak Usia Dini Kudu Wasis

Pawarta Bahasa Jawa - PAUD utawa Pendidikan Anak Usia Dini mbutuhake pamulang sing ngebaki kualifikasi lan kewasisan pamulang sing mumpuni...

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan | Ahok Gratiske Para Pelajar Numpak Transjakarta

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan - "Iki sabenere tujuane saperlu ngewangi bocah-bocah sekolah kuwi supaya ora numpak montor," temb...

Pawarta Bahasa Jawa | Teroris Kecekel Neng Ngayogyakarta

Pawarta Bahasa Jawa - Sawong terduga teroris diringkus maneh dening Tim Detasemen Khusus 88 Anti Teror. Wong iku duwe inisial S, dicekel n...

Berita Kebanjiran Dalam Bahasa Jawa

Berita kebanjiran dalam bahasa jawa - Jakarta bakal kebanjiran maneh. Curah udan sing dhuwur isih ngancam jero beberapa dina neka, tembung...