cerita wayang bahasa jawa: Legenda bahasa jawa

Kisah Pewayangan Bahasa Jawa | Berita Bahasa Jawa | Artikel Bahasa Jawa | Cerita dan Dongeng Berbahasa Jawa

Tampilkan posting dengan label Legenda bahasa jawa. Tampilkan semua posting
Tampilkan posting dengan label Legenda bahasa jawa. Tampilkan semua posting

Contoh Legenda Bahasa Jawa Keong Mas

Legenda bahasa jawa - Diceritake ana contoh legenda bahasa jawa keong mas nang jaman dhikik uripa sawong pemuda nduwe jeneng Galoran. Dhew...

Legenda Danau Toba dalam Bahasa Jawa

Legenda bahasa jawa -  Tlaga sing ana neng Sumatera sisih lor iki nyat nduweni daya Eksotis sing dhuwur lan dadi Icon saka Pulau sumatera,...