Pawarta Bahasa Jawa Kecelakan Mobil Lamborghini

Kisah Pewayangan Bahasa Jawa | Berita Bahasa Jawa | Artikel Bahasa Jawa | Cerita dan Dongeng Berbahasa Jawa

Pawarta Bahasa Jawa Kecelakan Mobil Lamborghini

Pawarta bahasa jawa kecelakaan mobil lamborghini - Siji mobil sport merek Lamborghini ngalami kecelakaan karo sepeda montor neng dalan Boulevard kulon, kelapa Gading, Jakarta Timur.

Pengendara montor banjur dimlayokake menyang rumah sakit Mitra Keluarga kelapa Gading.
pawarta-bahasa-jawa-kecelakaan-mobil

Waos Ugo: Berita Kecelakaan Pesawat Bahasa Jawa
"18.02 WIB, Kecelakaan Lamborghini nomer polisi B 8 RBY karo pamontor nopol B 6298 SWI neng Jl. Boulevard kulon. Korban pamontor tatu-tatu A/n Endah Suprapti, digawa menyang RS Mitra," dina Minggu (6/9/2015).


Kedaden iki dikonfirmasi marang panugas piket call center TMC Polda Metro Jaya Brigadir Harlen. Harlen ngarani durung ana perkembangan njero kecelakaan iki. "Seadoh iki isih mangkono," tembung dheweke wektu dihubungi.


Sementara kuwi, kondisi mobil sport kuwi kedelok cukup parah. ngarepan mobil sing didominasi werna putih kuwi ringsek. kedelok sacacah warga ngupadi nyingkerke mobil kuwi.


kajaba kuwi, kecelakaan uga kedadean neng tol JORR. siji mobil jenis pick-up sing nggawa sayuran terguling neng lawang metu JORR Bintara arah Tanjung Priok.


Kecelakaan iki marakake nuli lintas padat. panugas pun tengah nangani kecelakaan iki.
Advertisement
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Pawarta Bahasa Jawa Kecelakan Mobil Lamborghini